Ankieta – dieta

1.Wiek
do 20 lat20-40 latpowyżej 40 lat

2.Płeć
kobietamężczyzna

3.Wzrost w cm:

4.Masa ciała w kg:

5. Czy wiesz o konieczności stosowania diety w Twojej jednostce chorobowej?
taknie

6. Czy wiesz o zagrożeniach wynikających z niestosowania zaleceń żywieniowych?
taknie

7. Zaznacz produkty dostarczające białka w diecie:
chlebser białymięsomasłomarchewkajajadżem

8. Zaznacz produkty dostarczające węglowodany proste, których należy unikać w diecie:
chlebdżemser białycukierwarzywaciastojaja

9. Zaznacz produkty/potrawy, których należy unikać w diecie:
słone przekąskiboczek i słoninasmażone potrawyjogurt naturalnypiwowoda mineralnagotowane potrawy

10. Ile posiłków należy spożywać w ciągu dnia?
123 i więcej

11. Czy została Pani/Pan poinformowana/-y podczas pobytu w szpitalu o rodzaju diety i zaleceniach żywieniowych?
taknie

12. Czy zamierza Pani/Pan stosować się do zaleceń żywieniowych?
taknie

13. Czy otrzymała Pani/Pan zalecenia dietetyczne w formie pisemnej?
taknie